English Quiz – Question tags Quiz set 1

English Quiz Question tags Quiz set 1- Question tags quiz contains 20 question tag bits which are useful for SSC exams, Railway exams and various government job notifications.

Question tags Quiz

Question tags Quiz set 1

1. Let him do that, ………………….

(a) will they?
(b) will he?
(c) will you?
(d) will she?

Correct Answer: Option (c)

2. Let’s finish this work now, ………………….

(a) shall we?
(b) would we?
(c) shall us?
(d) shall you?

Correct Answer: Option (a)

3. Don’t be disappointed, ………………….

(a) will he?
(b) would you?
(c) shall you?
(d) will you?

Correct Answer: Option (d)

4. Somebody has beaten the cow, ………………….

(a) haven’t they?
(b) hasn’t they?
(c) won’t they?
(d) have they?

Correct Answer: Option (a)

5. Anyone can easily break the gate, ………………….

(a) aren’t we?
(b) can’t they?
(c) wasn’t them?
(d) shouldn’t they?

Correct Answer: Option (b)

6. He isn’t going to do it, ………………….

(a) should you?
(b) isn’t he?
(c) is he?
(d) can’t he?

Correct Answer: Option (c)

7. You enjoyed that, ………………….

(a) won’t you?
(b) shouldn’t you?
(c) can you?
(d) didn’t you?

Correct Answer: Option (d)

8. He doesn’t work, ………………….

(a) does he?
(b) don’t he?
(c) aren’t he?
(d) was you?

Correct Answer: Option (a)

9. We love it, ………………….

(a) shall we?
(b) does it?
(c) don’t we?
(d) doesn’t we?

Correct Answer: Option (c)

10. It doesn’t work, ………………….

(a) would it?
(b) do it?
(c) don’t it?
(d) does it?

Correct Answer: Option (d)

Click here to check out more English Quizzes

11. They don’t live in Liverpool, ………………….

(a) are they?
(b) would they?
(c) do they?
(d) shall they?

Correct Answer: Option (c)

12. She works in sales, ………………….

(a) doesn’t she
(b) did she?
(c) isn’t she?
(d) didn’t she?

Correct Answer: Option (a)

13. It looks perfect there, ………………….

(a) aren’t it?
(b) isn’t it?
(c) is it?
(d) doesn’t it?

Correct Answer: Option (d)

14. We went there last year, ………………….

(a) didn’t we?
(b) won’t we?
(c) can’t we?
(d) doesn’t we?

Correct Answer: Option (a)

15. I don’t know him, ………………….

(a) aren’t I?
(b) do I?
(c) don’t I?
(d) can I?

Correct Answer: Option (b)

16. There isn’t an answer, ………………….

(a) won’t there?
(b) was there?
(c) shall there?
(d) is there?

Correct Answer: Option (d)

17. He’s really good-looking, ………………….

(a) shall you?
(b) won’t you?
(c) isn’t he?
(d) will you?

Correct Answer: Option (c)

18. It isn’t any good, ………………….

(a) is it?
(b) were you?
(c) won’t it?
(d) will it?

Correct Answer: Option (a)

19. There’s a pub on the corner, ………………….

(a) aren’t there?
(b) isn’t there?
(c) won’t there?
(d) is there?

Correct Answer: Option (b)

20. They weren’t enjoying it, ………………….

(a) were they?
(b) was there?
(c) shall there?
(d) will there?

Correct Answer: Option (a)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *