English Quiz – Question tags Quiz set 2

English Quiz-Question tags Quiz set 2- Question tags quiz contains 20 question tag bits which are useful for SSC exams, Railway exams and various government job notifications.

Question tags Quiz

Question tags Quiz set 2

1. It’s the last one, ……………..

(a) isn’t it?
(b) doesn’t it?
(c) don’t it?
(d) aren’t it?

Correct Answer: Option (a)

2. She isn’t here yet, ……………..

(a) does she?
(b) do she?
(c) is she?
(d) are she?

Correct Answer: Option (c)

3. It isn’t what we wanted, ……………..

(a) does it?
(b) is it?
(c) do it?
(d) haven’t it?

Correct Answer: Option (b)

4. She’s leaving tomorrow, ……………..

(a) doesn’t she?
(b) didn’t she?
(c) isn’t she?
(d) has she?

Correct Answer: Option (c)

5. He isn’t very happy with it, ……………..

(a) shall we?
(b) should he?
(c) does he?
(d) is he?

Correct Answer: Option (d)

Click here to check out more Quizzes on English

6. We are Barca fans, ……………..

(a) should we?
(b) shall we/
(c) aren’t we?
(d) don’t we?

Correct Answer: Option (c)

7. She is enjoying Jazz music, ……………..

(a) isn’t she?
(b) aren’t she?
(c) didn’t she?
(d) does she?

Correct Answer: Option (a)

8. She broke my dreams, ……………..

(a) doesn’t she?
(b) isn’t she?
(c) aren’t she?
(d) didn’t she?

Correct Answer: Option (d)

9. She talks a lot, ……………..

(a) didn’t she?
(b) doesn’t she?
(c) isn’t she?
(d) aren’t she?

Correct Answer: Option (b)

Check out the Question tags Quiz set 1

10. I hate hot weather, ……………..

(a) don’t I?
(b) aren’t I?
(c) do I?
(d) doesn’t I?

Correct Answer: Option (a)

11. Ramu and Ravi did not go there, ……………..

(a) did they?
(b) has they?
(c) should they?
(d) shall they?

Correct Answer: Option (a)

12. I am rich, ……………..

(a) can’t I?
(b) don’t I?
(c) aren’t I?
(d) doesn’t I?

Correct Answer: Option (c)

13. Gowri did not come in time, ……………..

(a) does she?
(b) are she?
(c) is she?
(d) did she?

Correct Answer: Option (d)

14. We find a large number of men waiting at the bus stand, ……………..

(a) couldn’t we?
(b) don’t we?
(c) shall we?
(d) can’t we?

Correct Answer: Option (b)

15. You often go to your teacher, ……………..

(a) is you?
(b) shouldn’t you?
(c) did you?
(d) don’t you?

Correct Answer: Option (d)

16. The poor boy has no chance of success, ……………..

(a) did he?
(b) has he?
(c) should he?
(d) could he?

Correct Answer: Option (b)

17. Suresh has little knowledge of Hindi, ……………..

(a) will he?
(b) is he?
(c) did he?
(d) has he?

Correct Answer: Option (d)

18. I can drive a car, ……………..

(a) can’t I?
(b) don’t I?
(c) aren’t I?
(d) didn’t I?

Correct Answer: Option (a)

19. Let the children go out, ……………..

(a) could you?
(b) did you?
(c) is you?
(d) will you?

Correct Answer: Option (d)

20. Few students were present there, ……………..

(a) should they?
(b) were they?
(c) did they?
(d) is they?

Correct Answer: Option (b)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *